Tule vapaaehtoiseksi!

Jokainen meistä voi edistää allergia-, iho- ja astma-asioita! Pienelläkin panoksella on merkitystä. Voit tehdä yksittäisen pienen jutun, kuten viedä neuvolaan oppaita ja lehtiä, tai sitoutua pidemmäksi aikaa, esim. vuodeksi vetämään vertaisryhmää. 

Vapaaehtoisena tuotat ja saat itsellesikin iloa ja paljon hyvää mieltä. Valitse homma, joka parhaiten sopii elämäntilanteeseesi, tai ehdota jotain aivan muuta! 

Jos vapaaehtoistyö yhdistyksessämme kiinnostaa, ota yhteyttä yhdistyksemme: puheenjohtaja Tanja Halmekangas, p. 050 571 3848 tai keskipohjanmaan.allergia@gmail.com.

Lisätietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista löydät liiton sivuilta.


Ohjaamme, opastamme, neuvomme ja perehdytämme mielellämme uusia toimijoita yhdistystoimintaan 

Yhdistyksemme hallituksen jäsenet ovat toimineet Keski-Pohjanmaan Allergia-, Iho- ja Astmayhdistyksen parhaaksi jo kymmenen vuotta.

Tämän vuoden jälkeen on aika vaihtaa toimijoita.

Jotta yhdistyksen toiminta jatkuu myös ensi vuonna Keski-Pohjanmaalla niin tarvitsemme uusia toimijoita mm. puheenjohtajaksi, rahastonhoitajaksi ja sihteeriksi sekä Keski-Pohjanmaan Vammaisneuvoston varajäseneksi.

Toivottavasti sinä, ystäväsi, tuttavasi olisi kiinnostunut toimimaan yhdistyksessä 

Pidäthän yhteyttä mahdollisimman pian puhelimitse 050 5713848 tai sähköpostitse keskipohjanmaan.allergia@gmail.com tai ota hihasta ja kysäse.

Ystävällisin terveisin

Virpi, Tanja, Sonja, Mervi, Juha Matti, Jonna